Over ons

Iemand in mijn directe omgeving was zwanger. We waren dus op zoek naar een leuk kraamcadeau. Als grafisch vormgever kon ik niet echt blij worden van het bestaande aanbod in naamshirtjes. Veel standaard werk waarin weinig liefde zat. Ik besloot het anders aan te pakken, naamshirtje.nl was geboren.

De eerste ontwerpen voor naamshirtje.nl deed ik allemaal zelf. De basis zijn de thema's die je nu op de site terugziet: cartoon, cute, monsters en space. Omdat ieder shirtje uniek moet zijn heb ik ervoor gekozen om me voor nu alleen te richten op populaire namen. Elk shirtje wordt per naam namelijk los vormgegeven zodat alle details behouden kunnen blijven, iets dat nooit zou kunnen als je iedere naam er automatisch in laat plakken. Dat is inderdaad een hoop werk, maar ik vind het zeker de moeite waard. In ieder naamshirtje is zo'n 20 uur werk gaan zitten. 

De afhandeling van de orders laten we verzorgen door Printful. Zo weten we goed wat de kwaliteit is (super mooi!) en kunnen we ook een service bieden die niet onder doet voor de grote jongens. 

We hopen een hoop ouders blij te maken met onze shirtjes. Foto's van schattige baby's in onze shirts zijn altijd welkom!

Groet,

Ivo

Oprichter naamshirtje.nl
hallo@naamshirtje.nl

Oh ja, heb je een leuke naam die nog niet in ons assortiment voorkomt? We kunnen altijd shirts en rompertje op maat voor je laten drukken. De kosten voor een one-off zijn 39,95 excl. verzending. Bestel een naamshirtje op maat.

Naamshirtje.nl is een product van Around Seven. Around Seven is gevestigd in Amersfoort (Pieter Bothlaan 43 - geen bezoekadres).  

Winkelmandje
Gratis verzending voor alle bestellingen boven de [money]
Bijna! Voeg nog [money] voor toe voor GRATIS verzending!
Gefeliciteerd! Je hebt gratis verzending!

Jouw mandje is leeg

Terug naar de winkel

Voeg notitie toe Wijzig notitie
Verzendkosten schatten
Voeg een coupon toe:

Verzendkosten schatten

Voeg een coupon toe:

De kortingcode werkt op de checkout paina